Ik hing eens met mijn billen boven een gezichtsbruiner

Ik hing eens met mijn billen boven een gezichtsbruiner voor een man die op de eerste date beloofde met me naar Disneyland te gaan, omdat ik bang was voor zijn mening over drie pukkels op een kont.

Ik hing eens met mijn billen boven een gezichtsbruiner voor een man die na de eerste date eiste de rekening in zijn eentje te betalen en de tweede date begon met de mededeling dat ik nu moest betalen, omdat ik bang was voor zijn mening over drie pukkels op een kont.

Ik hing eens met mijn billen boven een gezichtsbruiner voor een man die het een daad van misplaatst feminisme noemde toen ik zijn paraplu niet wilde lenen omdat ik liever zonder door de warme zomerregen naar huis liep, omdat ik bang was voor zijn mening over drie pukkels op een kont.

Ik hing eens met mijn billen boven een gezichtsbruiner voor een man die een (onnodige, niet grappige) seksgrap maakte over mij en een goede vriendin en toen ik een aantal weken later in de gelegenheid was een (goede, gelaagde) seksgrap te maken over hem en zijn beste vriend kwaad werd, waarna ik hem wees op zijn bi- en homofobie, waarop hij me een soort van gelijk gaf maar ook meteen met de armen over elkaar zei dat hij het er niet meer over wilde hebben, omdat ik bang was voor zijn mening over drie pukkels op een kont.

Ik hing eens met mijn billen boven een gezichtsbruiner voor een man die graag uit eten wilde maar geen geld had waarop ik zei dat ik met alle liefde betaalde, waarop hij het etentje verpestte door onophoudelijk te zeggen dat ik wel fooi moest geven, waarop ik constant zei dat ik dat zou doen, waarop hij alsmaar bleef vragen hoeveel dan, of ik niet tegen hem loog en of ik wel echt fooi zou geven, waarna hij dan weer zei dat hij zich niet wilde schamen omdat we niets hadden gegeven en die toen we van het restaurant wegliepen zei dat hij stiekem geld onder zijn bord had verstopt omdat hij er niet op vertrouwde dat ik werkelijk fooi zou geven, omdat ik bang was voor zijn mening over drie pukkels op een kont.

Ik  hing eens met mijn billen boven een gezichtsbruiner voor een man die me uitlegde hoe ik op hoge hakken moest lopen terwijl ik naast hem liep, op hoge hakken, omdat ik bang was voor zijn mening over drie pukkels op een kont.

Ik hing eens met mijn billen boven een gezichtsbruiner die me uitlegde wat mansplainen volgens hem werkelijk was toen ik hem vertelde dat hij mansplainde, omdat ik bang was voor zijn mening over drie pukkels op een kont.

Ik hing eens met mijn billen boven een gezichtsbruiner voor een man die vond dat ik mijn naam moest veranderen naar Jirke S. Poetijn, omdat die S. me groot succes zou bezorgen, omdat ik bang was voor zijn mening over drie pukkels op een kont.

Ik hing eens met mijn billen boven een gezichtsbruiner voor een man die tijdens een wandeling zei ‘geef me nu maar gelijk over toen ik het niet aannemen van een paraplu een paar weken geleden een daad van misplaatst feminisme noemde’, omdat ik bang was voor zijn mening over drie pukkels op een kont.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *