Uren en dagen

We rekenen na hoeveel dagen we elkaar kennen. Dat doen we nu nog. Negentien dagen tellen we en ik weet dat het klopt, maar verder lijkt het me onjuist.

Vorig jaar zat ik in de bus richting Lauwersoog naast een man met koekkruimels in zijn baard. Hij droeg een zakhorloge en vertelde dat dagen kruipen als de uren vliegen. Ik dacht dat er iets mis met hem was, nu ben ik op zoek naar iets wat zijn theorie bevestigt.

Een gedachte over “Uren en dagen

  1. Op 13 augustus raakte het aan. Wanneer ik haar voor het eerst ontmoet heb – ik moet toen nog met M. gegaan zijn. En dan was er nog M2 tussendoor ook.
    En dan is het toch met ups en tenslotte downs doorgegaan tot eind april drie jaar later.
    Ik heb de dagen nooit geteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *