Geslaagde dates

1.
Vanaf de tafel waaraan ik zit, heb ik slecht uitzicht op de jongen en het meisje. Mijn tafelgenote en medebierdrinkster zegt me af en toe dat ik te opvallend omkijk.

De jongen en het meisje zitten aan de bar, beiden aan een hoek. Zij wil hem, hij lijkt zich nergens van bewust. Ik denk dat het collega’s zijn. Haar lange haren glanzen, ze heeft haar best gedaan.

De jongen heeft een grote jas mee. Hij kon hem op de lege kruk naast zich leggen, maar houdt hem vast op zijn schoot. Het is een flinke buffer.

Het meisje loopt naar buiten om te roken. Ze hijst aan haar sigaret, die ze midden tussen haar lippen vastgeklemd houdt. Met haar duimen is driftig berichten aan het versturen. Als ze met klinkende passen weer naar de bar loopt, kijkt ze verbeten.

Ik reken af en sta naast de jongen en het meisje aan de bar. Beiden bekijken ze hun telefoon. De jongen heeft Facebook openstaan en scrollt langzaam door de pagina. Het meisje bekijkt steeds wat anders. Ze zoekt door haar foto’s, opent een app en vervolgens iets dat op een to-dolijst lijkt.

2.
Op mannengeheim.nl ontdekken vrouwen grote geheimen die met mannen te maken hebben. Wanneer ze zich opgeven voor de nieuwsbrief, krijgen ze het “Het #1 Geheim Om Mannen Geobsedeerd Met Je Te Maken” te vernemen.

Tussen de uitleg over hoe gemiddeld begaafde mensen een gesprek op gang houden, staan tips die wat minder voor de hand liggen. Doe op een date met een man zijn kraag goed, ook als deze al goed zit. Haal wat eten bij zijn mondhoek weg, ook als er niets zit.

Knijp een man per ongeluk in zijn been, tussen zijn knie en zijn kruis.

De man achter de website is Tim Veninga. Tim is datingcoach en is zo vriendelijk geweest video’s te maken waarin hij uitleg geeft. Zo kunnen vrouwen die zich niet willen vermoeien met het lezen van de artikelen, ook geslaagde afspraakjes maken.

Tim zijn lievelingskledingstuk is een hemd.

3.
Vanavond ga ik met iemand wat drinken. Ik werd daar onrustig van, tot ik bedacht dat ik eigenlijk niet wil daten en dat elke uitkomst dus prachtig is.

Afgelopen weekend verfde ik mijn haar. Ik wilde het tot vandaag niet wassen, zodat de verf niet zou vervagen. Gisteren paste ik mijn favoriete jurk aan, vergat hem uit te trekken en smeerde er pindakaas in. Vandaag deed ik een paar lagen glitternagellak op mijn nagels. Ik ben de dertig voorbij, maar glitternagellak is altijd een goed idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *