De 10 best gelezen blogstukken van 2017

Het was de bedoeling een loeigoed stuk te schrijven en dat vervolgens hier met jullie te delen, in plaats daarvan heb ik de afgelopen dagen gekust, lieve woorden gezegd, droomtelefoon cadeau gekregen, droomtelefoon gespeeld, rode wijn gedronken, gordijnen gesloten, gekookt, gelachen, verdwaald ondergoed gezocht, gepraat, me voor laten lezen en meer dingen gedaan die ontzettend leuk zijn, maar verstorend werken op het gebied van andere bedoelingen.

Dit is de reden dat ik me er gemakkelijk vanaf maak en de best gelezen stukjes van 2017 met jullie deel, hoewel 2017 nog enkele dagen duurt. Ik vind het mooi dat de top 10 begint en eindigt met hetzelfde stukje. 

1.
Dit is Tinder

2.
Sex

3.
Dertien stenen waar ik me nog aan stoot

4.
Man in bed

5.
Invloed

6.
Elf dingen waaraan je kan zien dat iemand oké is

7.
Wat de mannen zeggen

8.
Aftellen

9.
Vertrekken

10.
Plagiaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *